930 x122 grota rece

pandemie

Avertisment! „Lumea trebuie să se pregătească pentru următorul virus pandemic”

Oamenii de știință din spatele vaccinului Oxford COVID au tras un semnal de alarmă asupra următorul potențial virus pandemic.

Citiți și: Polițiștii, puși să plătească pentru amenzile date în pandemie!

Aceștia sunt de părere că lumea ar trebui să lanseze ”un atac” împotriva următorului val pandemic, provocat de așa numita ”Boală X”, în următoarele 100 de zile.

Profesorul Sarah Gilbert a declarat, într-un interviu pentru Sky News, că pentru a preveni impactul catastrofal al unei viitoare pandemii, timpul de răspuns trebuie să fie mult mai rapid față de cel în cazul pandemiei de COVID-19, când de la identificarea primului caz de coronavirus în China au durat 300 de zile (aproximativ un an) până la aprobarea primelor vaccinuri.

Citiți și: Poliția Argeș atenționează: Pandemia nu ia pauză de sărbători!

„Nu vorbim despre a face același lucru din nou ci doar să o facem mai repede. Ceea ce vreau să spun este că trebuie să fim mult mai bine pregătiți, ca să nu trebuiască să o luăm de la început și data viitoare!”, a spus aceasta.

De asemenea, Sarah Gilbert susține că oamenii de știință ar trebui să construiască ”o bibliotecă” de vaccinuri împotriva mai multor familii de viruși care reprezintă cele mai mari amenințări pandemice.

Acest lucru ar însemna cel puțin 10 vaccinuri eficiente la nivel general pentru început.

Dr. Richard Hatchett, șeful CEPI (Coaliția pentru Inovații în Pregătirea Epidemiilor), a declarat: „Summitul global pentru pregătirea pentru pandemie este o piatră de hotar importantă în călătoria noastră spre a face ca pandemiile să devină trecut. 
 
Avem oportunitatea de a învăța din experiențele teribile din ultimii doi ani și de a construi o lume care este pregătită să facă față următoarei amenințări pandemice.” 

Guvernul Regatului Unit a promis 160 de milioane de lire sterline pentru a lansa ceea ce numește „Misiunea de 100 de zile”.

Sursă: Antena 3

Foto descriptiv: Mediafax

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3