NOR CURIER 930X122

bugetari

Beneficiu major! GRATUIT pentru acești angajați

Beneficiu major! GRATUIT pentru acești angajați

Citiți și: Noi privilegii pentru bugetari!

După cum reiese dintr-un proiect legislativ adoptat la Camera Deputaților, funcționarii publici care au domiciliul într-o altă localitate decât cea în care lucrează vor putea beneficia de decontarea cheltuielilor cu transportul între cele două localități.

Astfel, prin decontare, transportul ar urma să fie gratuit.

Citiți și: Bani pentru elevi!

Prin proiectul de lege s-a stabilit extinderea listei drepturilor de care beneficiază funcționarii publici, potrivit Codului administrativ.

Proiectul merge acum, pentru promulgare, la președintele țării,

Mai precis, pentru funcționarii publici care au domiciliul în altă localitate decât cea în care își desfășoară activitatea și cărora nu li se poate asigura o locuință de serviciu, autoritățile publice locale vor putea decide decontarea cheltuielilor de deplasare.

Beneficiu major! GRATUIT pentru acești angajați

În prezent, Codul administrativ stabilește că primarii și viceprimarii au dreptul la decontarea, în condițiile legii, a cheltuielilor de transport, printre altele.

Totodată, sunt acum suportate de la stat anumite cheltuieli făcute prefecți și subprefecți.

Respectiv cheltuielile privind locuința de serviciu, cheltuielile de cazare.

Precum și cele privind deplasarea dus-întors între municipiul în care are sediul instituția prefectului și localitatea în care își au domiciliul prefectul și subprefectul.

Detalii, AICI

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90