Donaris 930 x 122

arteziene

CĂLDURĂ MARE! COPIII SE SCALDĂ ÎN ARTEZIENELE LUI PENDIUC!

Municipiul Piteşti are în fiecare cartier şi în parcuri fântâni arteziene care mai de care mai interesante. Acestea au început să fie folosite pe post de scăldătoare, deşi acest lucru este interzis.

Citiți și: Pitești. Anunț foarte important pentru locuitorii acestui cartier

Ultima fântână arteziană pusă în funcţiune în Piteşti este cea din Parcul „Lunca Argeşului”. Jeturile reci de apă îi atrag ca un magnet în special pe copiii care, încinşi de soarele puternic, găsesc aici cel mai bun loc de a se răcori.

Nu este o întâmplare. Micuţii sunt atenţi supravegheaţi de către părinţii care îşi întind pături pe spaţiul verde.

Citiți și: Ne coacem! Meteorologii au făcut anunțul!

În zona centrală, la fântâna arteziană muzicală din faţa Primăriei, asemenea scene nu sunt posibile. Şi asta deoarece autorităţile locale au interzis scăldatul în imensul vas betonat de retenţie a apei, iar zona este supravegheată şi de agenţi ai Poliţiei Locale, şi cu camere video.

În Parcul „Lunca Argeşului”, ordinea şi liniştea ar trebui să fie menţinute de către o firmă de pază angajată special în acest sens de către municipalitate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3