NOR CURIER 930X122

ford

ECHIPĂ CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ LA RALIURI, CURSURI GRATUITE DE CONDUCERE ÎN PARCAREA AUCHAN BRADU

Echipă campioană națională la raliuri, cursuri gratuite de conducere în parcarea Auchan Bradu.

Citiți și: Anunțul zilei de la șeful Dacia!

Ford și Napoca Rally Academy, echipă campioană națională la raliuri, aduc în premieră în Pitești programul gratuit de conducere preventivă Ford Driving Skills for Life. Evenimentul se va desfășura în parcarea Auchan Sud-Bradu, din incinta centrului comercial Piteşti Retail Park, în perioada 8-9 iunie 2019, potrivit organizatorilor.

Ford Driving Skills for Life este un program gratuit de conducere preventivă, lansat de Ford în urmă cu 16 ani în SUA și care a demarat în România în 2014.

Citiți și: O firmă gigant din apropiere de Argeș face angajări!

În țară, Ford DSFL este implementat împreună cu Napoca Rally Academy, echipă campioană națională la raliuri, în frunte cu Bogdan Marișca, dublu campion național de raliuri, și Simone Tempestini, triplu campion național la raliuri și campion mondial în Junior WRC și WRC 3.

În tot acest timp, programul s-a bucurat de un real succes, astfel că până acum peste 8.000 de tineri șoferi din București, Craiova, Constanţa, Cluj Napoca, Iaşi, Braşov, Oradea și Timişoara au fost instruiți.

Ford Driving Skills for Life are ca scop responsabilizarea socială și urmărește reducerea numărului de accidente, în special în rândul tinerilor, categoria cea mai expusă la accidente prin prisma lipsei de experiență la volan.

România este pe primul loc în Europa la numărul de decese cauzate de accidentele rutiere, având o medie de 98 de decese la un milion de locuitori, media europeană fiind de 49 de decese la milionul de locuitori, conform datelor Asociaţiei pentru Promovarea Asigurărilor (APPA).

Ford DSFL pune accentul pe factorii principali din accidentele în care sunt implicați tineri, inclusiv recunoașterea pericolelor în trafic, manevrarea vehiculului, gestionarea vitezei/spațiului și factorii de distragere a atenției.

Programul merge dincolo de zona de conducere preventivă, folosind echipamente avansate, precum Drug Driving Suit, proiectat să arate pericolele la care suntem expuși în cazul conducerii sub influența drogurilor sau a alcoolului.

Ford DSFL include, totodată, și un workshop destinat deopotrivă șoferilor și bicicliștilor, ca parte a campaniei “Share the Road” demarată de Ford în 2018. În cadrul acestuia, participanții vor lua contact cu o tehnologie VR revoluționară, denumită “Wheel Swap”, prin intermediul căreia șoferii și bicicliștii vor observa lipsa de politețe generată de cealaltă tabără, lucru care poate duce chiar la accidente fatale.

În 2019, Ford DSFL se va desfășura în parcarea Retail Park (Auchan Sud-Bradu) Pitești în perioada 8-9 iunie, în București între 15-16 iunie și în Timișoara în perioada 29-30 iunie.

Pentru a participa la cursurile gratuite de conducere preventivă Ford DSFL, vă puteți înscrie la următorul link: https://www.drivingskillsforlife.ro/inscriere/sesiuni-de-instruire.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3