NOR CURIER 930X122

Auchan Bradu

Video: Maşina viitorului dă „flash-uri” piteştenilor în parcarea Auchan Bradu

Maşina viitorului dă „flash-uri” piteştenilor. Clienţii Auchan Bradu au avut parte de o surpriză, luna aceasta. Mai multe locuri de parcare din faţa complexului comercial au fost dotate cu staţii electrice marca Tesla.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

 

Citiți și: Cel mai bogat om din lume, petrecere monstru la doi pași de Argeș!

 

Renumitul producător american a demarat, astfel, o campanie de atragere a potenţialilor doritori de maşini Tesla, tot mai prezente în România. Inclusiv la hipermarket-ul la care facem referire a fost adus un autoturism Tesla S, alb, care dă ocoluri prin parcare şi atrage atenţia oamenilor.

Cu toate acestea, foarte important de precizat, este faptul că la aceste staţii, denumite „Supercharger”, se pot încărca şi maşini electrice – altele decât Tesla.

 

 

Se pare că francezii de la Auchan au făcut un parteneriet pentru implementarea staţiilor electrice Tesla, aşa cum şi nemţii de la Kaufland au o înţelegere cu Renovatio, o firmă promiţătoare care se ocupă cu dezvoltarea reţelelor de încărcare pentru maşini electrice.

Merită menţionat şi faptul că Piteştiul este printre primele oraşe din ţară unde au fost amplasate asemenea staţii, după Bucureşti, Sibiu şi Timişoara.

Tesla anunţă că, în curând, va fi deschisă o staţie „supercharger” şi în Constanţa.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90