Donaris 930 x 122

Auchan Bradu

Video: Maşina viitorului dă „flash-uri” piteştenilor în parcarea Auchan Bradu

Maşina viitorului dă „flash-uri” piteştenilor. Clienţii Auchan Bradu au avut parte de o surpriză, luna aceasta. Mai multe locuri de parcare din faţa complexului comercial au fost dotate cu staţii electrice marca Tesla.

Citiți și: Gigantul Tesla face angajări în România!

 

Citiți și: Piteştiul va avea o staţie electrică de încărcare super-rapidă marca Tesla

 

Renumitul producător american a demarat, astfel, o campanie de atragere a potenţialilor doritori de maşini Tesla, tot mai prezente în România. Inclusiv la hipermarket-ul la care facem referire a fost adus un autoturism Tesla S, alb, care dă ocoluri prin parcare şi atrage atenţia oamenilor.

Cu toate acestea, foarte important de precizat, este faptul că la aceste staţii, denumite „Supercharger”, se pot încărca şi maşini electrice – altele decât Tesla.

 

 

Se pare că francezii de la Auchan au făcut un parteneriet pentru implementarea staţiilor electrice Tesla, aşa cum şi nemţii de la Kaufland au o înţelegere cu Renovatio, o firmă promiţătoare care se ocupă cu dezvoltarea reţelelor de încărcare pentru maşini electrice.

Merită menţionat şi faptul că Piteştiul este printre primele oraşe din ţară unde au fost amplasate asemenea staţii, după Bucureşti, Sibiu şi Timişoara.

Tesla anunţă că, în curând, va fi deschisă o staţie „supercharger” şi în Constanţa.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90