Auchan Bradu

Video: Maşina viitorului dă „flash-uri” piteştenilor în parcarea Auchan Bradu

Maşina viitorului dă „flash-uri” piteştenilor. Clienţii Auchan Bradu au avut parte de o surpriză, luna aceasta. Mai multe locuri de parcare din faţa complexului comercial au fost dotate cu staţii electrice marca Tesla.

Citiți și: Ucişi de pilotul automat

 

Citiți și: A FOST MONTAT UN SEMAFOR CARE ÎŢI MĂSOARĂ TEMPERATURA LA AUCHAN

 

Renumitul producător american a demarat, astfel, o campanie de atragere a potenţialilor doritori de maşini Tesla, tot mai prezente în România. Inclusiv la hipermarket-ul la care facem referire a fost adus un autoturism Tesla S, alb, care dă ocoluri prin parcare şi atrage atenţia oamenilor.

Cu toate acestea, foarte important de precizat, este faptul că la aceste staţii, denumite „Supercharger”, se pot încărca şi maşini electrice – altele decât Tesla.

 

 

Se pare că francezii de la Auchan au făcut un parteneriet pentru implementarea staţiilor electrice Tesla, aşa cum şi nemţii de la Kaufland au o înţelegere cu Renovatio, o firmă promiţătoare care se ocupă cu dezvoltarea reţelelor de încărcare pentru maşini electrice.

Merită menţionat şi faptul că Piteştiul este printre primele oraşe din ţară unde au fost amplasate asemenea staţii, după Bucureşti, Sibiu şi Timişoara.

Tesla anunţă că, în curând, va fi deschisă o staţie „supercharger” şi în Constanţa.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441