EcoMoto 930×122

electrice

Asta-i România: Managerul și anestezistul, curent gratis din spital pentru mașinile electrice personale

Managerul și anestezistul trag curent gratis cu un cablu din spital pentru mașinile electrice personale Tesla și Opel!

Citiți și: Decizie crucială pentru cei care folosesc trotinetele electrice! Lege schimbată

Caz incredibil la Spitalul Orășenesc Găești!

Conform Libertatea, doctorii Laurențiu Belușică și Dumitru Vartic folosesc o sursă de curent electric a spitalului pentru autoturismele lor electrice.

Citiți și: Pitești. Ieșit pe geam, cu manelele „la blană”, să audă lumea!

Este vorba despre o Tesla și despre un Opel.

Asta în condițiile în care Primăria Găești le oferă lunar bani pentru transport!

Așadar, unii care au mașini de fițe și „ecologice” – unele de zeci de mii de euro – apelează la curentul de la serviciu – în acest caz un spital – pentru a-și alimenta gratis mașinile!

În tot acest timp, creșterea prețului utilităților a încărcat bugetul de cheltuieli al spitalelor care de multe ori sunt ajutate și de administrațiile locale pentru a „trece hopul”.

Redactorii Libertatea au depistat într-o zi cele două autoturisme parcate în apropierea peretelui lateral-stânga al clădirii medicale, ambele fiind conectate prin intermediul unui cablu la o priză.

Deasupra sursei de curent este montat un contor electric. Curentul vine de la spital, gratis pentru cei doi posesori de mașini electrice.

În acest caz a fost sesizat DNA.

Detalii, AICI – Managerul și anestezistul spitalului din Găești trag curent gratis cu un cablu din spital pentru mașinile electrice personale Opel și Tesla

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90