New Profesional Consult 930 x 122

film

UN NOU FILM ÎN CINEMATOGRAFE: „ROBOCOP”

Pe 7 februarie va avea loc lansarea în România a filmului ,,RoboCop’’. Filmul este regizat de Jose Padilha şi îi are ca scenarişti pe Michael Miner, Edward Neumeier şi Joshua Zetumer.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

Potrivit CinemaRx, în „RoboCop” ne aflăm în 2029, an în care conglomeratul multinaţional OmniCorp este centrul roboticii. Dronele lor câştigă războaiele americane pe tot globul, iar acum vor să aducă această tehnologie pe frontul de acasă. Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist care face tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit.

După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp folosește nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a-i salva viața. El revine apoi pe străzile oraşului său, dotat cu noi abilităţi. Trebuie, însă, să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit care era înainte nu s-a confruntat niciodată.

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90