New Profesional Consult 930 x 122

masa musculara

6 EXERCIŢII PENTRU CREŞTEREA MASEI MUSCULARE

Ai nevoie de masă musculară, dar şi de mai multă forţă? Atunci trebuie să te pui serios pe treabă! Robert Pistol şi Damian Tinculescu, instructori personali la North Luxury Fitness din Pitești, vă recomandă câteva exerciţii.

Citiți și: Gentea, veste mare pentru sportul piteștean!

Genuflexiunile

Sunt utile pentru dezvoltarea musculaturii copaselor şi fesierilor, însă reprezintă un exerciţiu de bază care îţi poate pune în mişcare întreg corpul. Atât timp cât sunt executate corect, vor duce la întărirea zonei lombare și a ligamentelor, precum şi la mărirea masei musculare.

Citiți și: Budeasa: Sala de sport de la Școala Nr. 1 prinde contur!

Îndreptările

Solicită atât grupele musculare din partea superioară, cât şi pe cele din partea inferioară, însă trebuie executate cu maximă atenţie. Vă puteţi accidenta spatele foarte uşor.

Împinsul cu bara din culcat

Exerciţiu esenţial pentru partea superioară a corpului. Poate fi executat atât cu bara, cât şi cu ganterele (în această situaţie este recomandată o alternare). Se realizează în 3 planuri- orizontal, înclinat şi declinat.

Ramatul

Poate fi executat atât cu bara, cât şi cu câte o ganteră, monolateral, ambele variante dovedindu-se excelente pentru dezvoltarea unui spate puternic. În ceea ce priveşte rămatul la aparate, cea mai eficientă metodă este la cablu din şezut.

Tracţiunile

Un exerciţiu de bază care dezvoltă musculatura spatelui, precum şi pe cea a braţelor. Dintre beneficii enumerăm creşterea forţei la nivelul părţii superioare şi o rezistenţă sporită în priza mâinilor.

Flotările la paralele

Flotările inverse mai sunt denumite şi genuflexiuni pentru partea superioară a corpului. Ele lucrează umerii și pieptul şi reprezintă exerciţii complexe, care te ajută să îţi construieşti masa musculară mult visată.

În cazul în care v-am stârnit curiozitatea, veniți la clubul North Luxury Fitness, situat în cartierul piteştean Nord, pe strada Constantin Stătescu, la nr. 17, în zona centrului medical Ambra. Programul clubului este de luni până vineri între orele 8 şi 23, iar sâmbăta şi duminica între orele 10 şi 19.

Pentru detalii suplimentare puteţi vizita site-ul www.nlf.ro sau trimite un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3