930×122 CUMPANA 5

Body Pump

BODY PUMP LA NORTH LUXURY FITNESS

V-ați plictisit de clasicele şedinţe de fitness? Aveți acum posibilitatea să încercați la North Luxury Fitness o varietate de sporturi. Unul dintre ele este Body Pump. Vorbim despre o o combinaţie între aerobic şi clasicele şedinţe de antrenament cu greutăţi. Este un tip de antrenament de grup. Pe parcursul unei melodii fiecare grupă musculară este perfect lucrată, tocmai pentru a vă introduce cât mai bine în atmosferă.

Citiți și: Gentea, veste mare pentru sportul piteștean!

Acest tip de antrenament are numeroase avantaje. Primul dintre ele este acela că toate grupele musculare sunt lucrate în timpul unui singur antrenament. De asemenea, organismul îşi îmbunătăţeşte rezistenţa. În plus, Body Pump contribuie de o manieră decisivă și în cel mai scurt timp la arderea grăsimilor din organism şi la dobândirea unor forme cu adevărat de invidiat. Și masa musculară va creşte vizibil.

Clubul de fitness North Luxury Fitness îl găsiți în cartierul piteștean Nord, pe strada Constantin Stătescu, la nr. 17, în zona centrului medical Ambra. Programul este de luni până vineri între orele 8 și 23, iar sâmbătă și duminică, între orele 10 și 19.

Citiți și: Budeasa: Sala de sport de la Școala Nr. 1 prinde contur!

Pentru detalii suplimentare puteţi vizita site-ul www.nlf.ro sau trimite un mesaj la [email protected]. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3