SPALATORIE MURAY  930×122

North Luxury Fitness

EXERCIȚII DE TOP ÎN PITEȘTI, CA ÎN ARMATA AMERICANĂ! (VIDEO)

Eşti genul de persoană căreia îi place să evadeze din rutină? Vrei să încerci sporturi noi? Ești curios să afli secretul pregătirii impecabile a Armatei Statelor Unite ale Americii? Dacă da, atunci trebuie să vii chiar acum la clubul North Luxury Fitness din Pitești şi să încerci TRX!

Citiți și: Gentea, veste mare pentru sportul piteștean!

Vorbim despre programe bazate pe forța gravitațională și pe greutatea corporală a celui care face exercițiile. Există două tipuri de astfel de programe: Suspension Training şi Rip Training. Inițial ele au fost dezvoltate pentru armata americană, care dorea să își antreneze soldaţii în misiuni în care aceștia nu dispuneau de greutăţi pentru antrenament. Tocmai de aceea astăzi există şi două tipuri de benzi TRX: TRX Force Kit (military, de culoarea verde închis) şi TRX Rip Trainer (de culoare galbenă).

Citiți și: Budeasa: Sala de sport de la Școala Nr. 1 prinde contur!

TRX Suspension Training foloseşte gravitaţia şi greutatea corporală, putându-se astfel efectua sute de exerciţii. În poziţia înclinată corpul tău este forţat să lucreze împotriva gravitaţiei. Prin creşterea distanţei dintre centrul de masă şi punctul de ancorare, dificultatea exerciţiilor variază. Astfel este posibilă o creştere continuă în ceea ce priveşte dificultatea exerciţiilor şi, implicit, a rezultatelor.

În cazul în care ți-am stârnit curiozitatea, nu mai sta pe gânduri şi vino la clubul North Luxury Fitness, situat în cartierul piteştean Nord, pe strada Constantin Stătescu, la nr. 17, în zona centrului medical Ambra. Programul clubului este de luni până vineri între orele 8 şi 23, iar sâmbăta şi duminica între orele 10 şi 19.

Pentru detalii suplimentare puteţi vizita site-ul www.nlf.ro sau trimite un mesaj la [email protected]. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3