Donaris 930 x 122

Kangoo Jumps

KANGOO JUMPS ÎN PITEȘTI (VIDEO)

North Luxury Fitness le propune Kangoo Jumps tuturor celor care îşi doresc să încerce ceva nou în materie de mișcare fizică.

Citiți și: Gentea, veste mare pentru sportul piteștean!

Este un sport care acţionează precum un lifting facial natural. Imaginează-ţi că ţii în mână un balon plin cu apă în timp ce sari pe patul de acasă! Poţi vizualiza ce se întâmplă cu balonul? Fiecare celulă din corp se aseamănă cu acel balon.

Exerciţiile fizice care implică sărituri le supun în mod repetat unor tensiuni, din moment ce acestea trebuie să reziste repetat forţei de gravitaţie crescute atunci când balonul atinge alungirea maximă. În timp membrana celulei se îngroşă, prin urmare devine mai fermă şi dobândeşte elasticitate.

Citiți și: Budeasa: Sala de sport de la Școala Nr. 1 prinde contur!

Pielea reprezintă o comunitate de celule. Pe cale de consecință, practicând Kangoo Jumps cu regularitate pielea ta devine mai fermă şi mai elastică.

Îți amintim că North Luxury Fitness este situat în cartierul Nord, din Pitești, pe strada Constantin Stătescu, la nr 17, în zona centrului medical Ambra. Programul clubului este de luni până vineri între orele 8 şi 23, iar sâmbăta şi duminica între orele 10 şi 19.

Pentru detalii suplimentare puteţi vizita site-ul www.nlf.ro sau trimite un mesaj la [email protected]. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3