New Profesional Consult 930 x 122

antrenor

LA NORTH LUXURY FITNESS SPORTUL E PLĂCERE, NU DURERE!

Pentru a putea duce o viaţă sănătoasă avem nevoie de o alimentaţie pe măsură, dar şi de sport.

Citiți și: Doliu uriaș în sportul românesc!

Nu mulți sunt, însă, cei care se încumetă să facă sport, motivând că timpul nu le permite, că exerciţiile sunt mult prea obositoare sau că se plictisesc. Ei bine, poate că asta se întâmplă atunci când te decizi să lucrezi acasă, de unul singur, însă nicidecum când alegi să mergi la o sală de fitness precum North Luxury Fitness din Pitești!

Acolo puteţi beneficia de un antrenor personal, care vă va crea un program personalizat, în funcţie de greutatea dumneavoastră, de starea de sănătate, de grupele de muşchi pe care aveţi nevoie să le lucraţi şi lista poate continua. În plus, nu există riscul să vă plictisiţi, pentru că pe măsură ce veţi progresa veţi învăţa exerciţii noi. Nicio oră de sport la North Luxury Fitness nu este la fel! Sportul nu vi se va mai părea o povară!

Citiți și: Argeș. Veste pentru iubitorii de sport!

Pe deasupra, la North Luxury Fitness faceți nu doar mișcare. Pentru relaxare aveți saună și jacuzzi. Alte dotări și servicii: vestiare, duşuri individuale cu apă caldă, grupuri sanitare, prosoape, climă, ambianță muzicală relaxantă, servire de preparate şi băuturi și parcare gratuită.

Dacă vă doriţi o viaţă sănătoasă şi echilibrată, energie, distracţie, relaxare şi o siluetă demnă de invidiat, e indicat să veniţi chiar acum la North Luxury Fitness!

Îl găsiți în cartierul piteștean Nord, pe strada Constantin Stătescu, la nr. 17, în zona centrului medical Ambra. Programul este de luni până vineri între orele 8 și 23, iar sâmbătă și duminică, între orele 10 și 19. Pentru detalii suplimentare puteţi vizita site-ul www.nlf.ro sau trimite un mesaj la office@nlf.ro. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3