930X122 MAIA

corp

NORTH LUXURY FITNESS: ANTRENOR PERSONAL ȘI PROGRAME PERSONALIZATE

Ați ajuns la o greutate corporală care vă îngrijorează? Ați ţinut cure de slăbire, dar fără rezultate? Dacă da, e cazul să mizați pe mișcare și sport, iar soluția optimă în acest sens în Pitești este North Luxury Finess.

Citiți și: Doliu uriaș în sportul românesc!

Aici veţi putea lucra cu un antrenor personal și veți beneficia de programe personalizate, în funcţie de greutatea dumneavoastră, de starea de sănătate sau de grupele de muşchi pe care aveţi nevoie să le lucraţi.

Clubul North Luxury Finess este situat în cartierul piteștean Nord, pe strada Constantin Stătescu, la numărul 17, în zona centrului medical Ambra. Programul este de luni până vineri între orele 8 și 23, iar sâmbătă și duminică, între orele 10 și 19.

Citiți și: Pitești. Un senior a găsit locul perfect pentru bustul lui Dobrin

Site-ul www.nlf.ro vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare. De asemenea, puteți trimite un mesaj la adresa de e-mail office@nlf.ro pentru a primi detalii și lămuriri. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90