930×122 CAPRA 5

biblioteca

ACTOR CONGOLEZ LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ ARGEȘ

Joi, 13 noiembrie, de la ora 19, Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” va organiza lansarea volumului de proză „Ancorat în trecut”, al scriitoarei Luciana Marinescu. Între paranteze fie spus, chiar pe 13 noiembrie autoarea își va serba și ziua de naștere. La eveniment vor fi prezenți actorul de origine congoleză Victor Yila (pe care îl știți din spectacolele grupului de umor Vouă), jurnaliștii Romeo Chiriac și Marian Chiriac și doamnele profesoare de limba și literatura română Cati Deaconu și Denisa Florea Panteru.

Citiți și: O directoare s-a omorât în instituția pe care o conducea

Scriitoarea Luciana Marinescu s-a născut în Curtea de Argeș, acolo unde locuiește și în prezent. A debutat în anul 2013 cu volumul „Traseul unei vieți anterioare”, cartea, apărută la Editura Hoffman, fiind lansată anul trecut tot la Biblioteca Județeană. „Cărțile mele transmit și îndeamnă la iubire și iertare, aducând lumină în cei ce le citesc. Este genul de literatură care răscolește și îl face pe cititor să vadă dincolo de dimensiunile aparente, în care stările de déja-vu și revelațiile te poartă într-o altă lume. Cărțile mele ating fibrele delicate ale sufletului, ale ființei umane pusă mereu la încercare de către divinitate. Așa cum îmi place mie să spun, ele îmi sunt dictate de Univers, eu sunt doar omul care aduce mesajul.”, spune Luciana Marinescu.

Intrarea pentru public este liberă. (Foto Victor Yila: internetulstietot.wordpress.com)

Citiți și: SILVESTRU VOINESCU, OMUL ȘI DIRECTORUL DE 5 STELE

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90