NOR CURIER 930X122

Balkanamera Jazz Quartet

JAZZ LATINO-DOBROGEANO-BALCANIC LA BIBLIOTECĂ

Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” din Pitești organizează concertul Jazz & Poetry, susținut de trupa Balkanamera Jazz Quartet. Pe acordurile muzicale ale formației, poetele Amelia Stănescu și Lucreția Picui vor recita versuri din creația proprie.

Citiți și: O directoare s-a omorât în instituția pe care o conducea

Balkanamera Jazz Quartet este un proiect muzical inițiat de bateristul și percuționistul de jazz & blues Corneliu Stroe în anul 2010, proiect la care au colaborat muzicieni de marcă din jazz-ul românesc și nu numai. Trupa cântă un jazz latino, combinat cu elemente din folclorul românesc dobrogean, precum și din cel balcanic, din zona grecească, turcească și bulgărească. Formația a avut numeroase participări la festivaluri de jazz din țară și din străinătate și apariții în emisiuni TV. În acest an trupa a susținut un concert extraordinar la Sala Radio, alături de Big Band-ul Radio condus de Ionel Tudor.

Componența trupei este următoarea: Corneliu Stroe – baterie, percuții latino & balcano, Liviu Mărculescu – trombon, duduk, percuții, aranjamente muzicale și compoziții, Elena Gatcin (din Republica Moldova) – pian și voce și Eugen Amarandei – contrabass electric și sax bariton.

Citiți și: SILVESTRU VOINESCU, OMUL ȘI DIRECTORUL DE 5 STELE

Evenimentul va avea loc în sala de conferințe a Bibliotecii sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 18.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3