930×122 CAPRA 5

muzeul judetean arges

NOAPTE ALBĂ LA MUZEU ȘI PLANETARIU

Muzeul Judeţean Argeş anunță că expozițiile sale vor putea fi vizitate gratuit în „noaptea albă” prilejuită de Simfonia Lalelelor. Amintim că este vorba de noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 spre 12 aprilie,  între orele 23 și 3.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: ,,Nebunie” la Kaufland! O să fie haos!

Și la Planetariu vor fi două spectacole cu această ocazie, fiecare în limita a 38 de locuri disponibile în sală: primul de la ora 23, iar următorul, de la ora 24.

Potrivit conducerii Muzeului Județean, pentru a asista la aceste spectacole este nevoie de programare la numărul de telefon 0723.344.586. Spectatorii înscriși pentru vizionarea spectacolelor sunt rugaţi ca în noaptea respectivă să se prezinte în holul Muzeului Judeţean Argeş, la intrarea dinspre bulevardul „Eroilor” (Pitești), cu 15 minute înainte de începerea programului. (Foto: Planetariu)

Citiți și: S-a redeschis Planetariul de la Muzeul Județean Argeș!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90