NOR CURIER 930X122

coronavirus

COVID-19 E DEJA ISTORIE LA MUZEUL JUDEŢEAN

Începând de miercuri, 19 august 2020, la Muzeul Județean Argeș este organizată o expoziție referitoare la pandemia de coronavirus care a afectat întreg mapamondul.
România a fost și ea afectată de acest virus, Argeșul ocupând, din păcate, un loc fruntaș. În special în timpul stării de alertă, numărul cazurilor celor infectați cu Covid 19 a crescut alarmant în județul nostru.
În cadrul expoziției sunt expuse fotografii care prezintă acțiuni ale Serviciului de Ambulanță și ale medicilor, I.S.U., Politie, Jandarmerie și Forte ale Ministerului Apărării Naționale. Expoziția se dorește a evidenția munca depusă de către acești oameni pentru salvarea vieților omenești.
Expoziția poate fi vizitată de luni până duminică, între orele 9:00-17:00, în holul de la intrarea din Bulevardul Eroilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3