Donaris 930 x 122

mc donald's

MCDONALD’S, MUTARE DECISIVĂ ÎN PITEŞTI

McDonald’s, mutare decisivă în Pitești. Așa cum bine ştiţi, la începutul acestui an, după ani buni de funcţionare, restaurantul McDonald’s de la parterul Trivale Shopping Center din centrul Piteştiului s-a închis (amănunte, AICI). În urmă cu trei săptămâni, în locul acestuia s-a deschis un local al lanţului american de cafenele Starbucks (AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: Proiect uriaş în Piteşti. Surse: planul include şi un McDonald’s cu Drive

La scurt timp după închidere, pe piață au apărut zvonuri în legătură cu mutarea McDonald’s într-un alt spaţiu, tot cu chirie și tot în Centru, peste drum de noul Starbucks, în incinta fostei cofetării de la parterul Hotelului Muntenia (detalii, AICI).

De ceva timp încoace, în spațiul de la parterul hotelului se desfăşoară lucrări de reamenajare.

Citiți și: STARBUCKS, FĂCUT PRAF DE KFC ÎN PITEȘTI

Mutarea McDonald’s în acest spațiu (decisivă pentru profiturile din Pitești ale celebrului lanț de restaurante) încă nu a fost confirmată oficial de companie, dar surse din piață reiterează pentru publicația noastră că aici ar urma să funcționeze noul restaurant fast-food. Sau un McCafe, după cum se vehiculează, tot neoficial.

Amintim că McDonald’s are în Pitești un restaurant pe bulevardul Republicii, în zona Gării Sud.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441