New Profesional Consult 930 x 122

festival

FESTIVAL ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Festival în Piața Primăriei. Festivalul național de muzică lăutărească veche “Zavaidoc” va fi transmis în direct pe ecranul din Piața Primăriei Pitești.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Festivalul va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie 2019, de la ora 18, la Filarmonica Pitești (Centrul Multifuncțional).

Juriul va fi format din Adrian Grigoraș (președinte), dirijorul Orchestrei de Muzică Populară Radio, Teodora Anca Negoescu, redactor muzical la Radio România, și Georgeta Chițoran-Orășanu, profesor de canto popular la Liceul de Arte “Dinu Lipatti” din Pitești.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

Invitații în recitalurile extraordinare ale festivalului sunt Ionel Tudorache, Ana Maria și Marian Mexicanu, Paul Gheorghe și grupul vocal “Zavaidoc”. Va acompania taraful Marin Alexandru. Pezentatori vor fi realizatoarea tv Adina Roșca și interpretul de folclor Cătălin Doinaș. Costul unui bilet este de 20 de lei.

Ajuns la a XIV-a sa ediție, festivalul este organizat de Primăria Pitești și Consiliul Local, prin Centrul Cultural Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90