930 x122 grota rece

george mihăiță

APLAUZE FURTUNOASE PENTRU GEORGE MIHĂIȚĂ ȘI MARCEL IUREȘ

“Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule?”, acesta este titlul piesei care a fost jucată aseară în Piteşti de către doi actori de excepţie: George Mihăiţă şi Marcel Iureş. Spectacolul oferit sutelor de piteșteni veniți la Casa de Cultură a Sindicatelor este realizat pe un text care porneşte de la romanul “Moromeţii” al lui Marin Preda. La finalul piesei aplauzele au fost furtunoase.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

„A fost extraordinar! I-am spus lui Marcel că aici este un public special. Ne-am simţit extraordinar! A fost un flux excepțional de energie între noi şi spectatori. Ne-am simţit foarte bine!”, a declarat George Mihăiţă pentru ePiteşti. „Frumos! Asta vorbeam acum în cabină: am primit foarte mult din sală, din partea oamenilor, şi a fost o acustică specială. Există teatru în Pitești! Dacă le-a plăcut, să mai poftească!”, ne-a spus, la rândul său, Marcel Iureş.

La spectacol a fost prezent şi Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.

Citiți și: „Opt femei” caută ucigaşul

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90