New Profesional Consult 930 x 122

ad-hoc

ELEVĂ LA „LIPATTI”, ACTRIȚĂ LA 13 ANI

Cătălina Tomescu are 13 ani şi studiază desenul la Liceul de Artă ,,Dinu Lipatti’’ din Pitești. Ea se dedică trup şi suflet şcolii, pasiunii sale pentru desen, dar şi actoriei: face parte din trupa de teatru Ad-Hoc.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

,,Dintotdeauna am fost o fire energică, îmi place să mă implic în diverse activităţi. În urmă cu doi ani, absolut întâmplător, mi-am descoperit pasiunea pentru teatru. De atunci îmi desfăşor activitatea în cadrul trupei Ad-Hoc. Suntem mai mult decât o trupă, suntem o echipă formată din oameni talentaţi şi perseverenţi.

Mă bucur că am capacitatea de a învăţa rapid replicile şi de a intra uşor în pielea personajelor, acest lucru îmi uşurează munca. Pe lângă actorie, sunt pasionată şi de desen şi dans. Am studiat vreme de 6 ani dansurile moderne, timp în care am obţinut numeroase medalii. Când eram ceva mai mică am făcut chiar şi balet. Am renunţat pentru că nu mai aveam un partener de dans, dar şi din cauza lipsei de timp.

Citiți și: „Opt femei” caută ucigaşul

Acum mă dedic în primul rând desenului, iar mai apoi actoriei.’’, spune Cătălina pentru ePitești.

Visul ei este să devină o arhitectă şi o actriţă cunoscută. Conştientizează că acest lucru nu se va întâmpla peste noapte. Prin urmare, studiază intens şi face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a-şi atinge ţelul. (Foto: Cătălina Tomescu, Andrei Barbu, Ad-Hoc)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3