930×122 CAPRA 5

6 decembrie

Deci_nu_mai_umbla_goala7

INVITAŢIE LA COMEDIE FRANŢUZEASCĂ: ,,DECI, NU TE MAI PLIMBA GOALĂ!’’

Sâmbătă, 6 decembrie, începând de la ora 18, veţi avea ocazia să vedeți la Teatrul ,,Alexandru Davila’’ din Piteşti o comedie savuroasă: „Deci, nu te mai plimba goală!”

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

Este o comedie franțuzească scrisă de G. Feydeau, în regia lui Bogdan Cioabă şi scenografia Cristinei Ciucu. Din distribuţie fac parte actorii Mirela Dinu Popescu, Florin Dumitru, Petre Dumitrescu, Dan Andrei şi Adrian Duţă.

Un parlamentar corupt din Paris este nemulţumit că soţia lui nu are o ţinută corespunzătoare de faţă cu diverşii invitaţi pe care îi primeşte în casa sa. Acesta îi atrage atenţia în nenumărate rânduri, însă soţia lui este destul de hotărâtă în a-şi menţine vestimentaţia sumară de faţă cu invitaţii. În final, parlamentarul francez ajunge la concluzia că vestimentaţia nevestei sale va conduce la ruinarea carierei lui politice.

Citiți și: „Opt femei” caută ucigaşul

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3