930 x122 grota rece

95 de ani

LA MULȚI ANI, MAESTRE!

Maestrul Radu Beligan împlinește astăzi 95 de ani. Născut pe 14 decembrie 1918 în localitatea Galbeni, din județul Bacău, Beligan a debutat în teatru la vârsta de 20 de ani.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

De nu mai puțin de 75 de ani, așadar, slujește pe scena teatrului românesc. Realitate excepțională, care îl aduce în Cartea Recordurilor ca cel mai longeviv actor de teatru în activitate. Inclusiv aniversarea zilei de naștere și-o va petrece pe scenă. În această seară, de la ora 19, maestrul va juca pe scena Teatrului Metropolis din Capitală în premiera „Lecția de violoncel”. Printre actorii care îi vor fi astăzi alături pe scenă se numără și fiica sa, Lamia Beligan.

În cinstea maestrului, peste mai puțin de o oră, la 12, în Piața Timpului din București va fi inaugurat Gongul Thaliei, simbol al longevității în teatru. La mulți ani, maestre! (Foto: Ziarul ring)

Citiți și: „Opt femei” caută ucigaşul

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90