930×122 CAPRA 5

accident rutier

Carambol cu trei mașini și victime! Autoturisme făcute praf!

Update, ora 12.27, IPJ Argeș: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că o femeie de 48 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, care era condus de un bărbat de 52 de ani, din Schitu Golești.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

În urma coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în autovehiculul care venea din sens opus, și care era condus de un bărbat de un bărbat de 50 de ani, din Câmpulung.

În urma evenimentului rutier, un pasager din al treilea autovehicul, respectiv un bărbat de 56 ani, din Câmpulung, a suferit leziuni ușoare, fiind transportat la spital pentru îngrijiri.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”

Update, ora 12.27, ISU Argeș transmite:Paramedicii SMURD au monitorizat la fața locului 3 persoane, iar ulterior una singură a avut nevoie de transport la spital. A fost vorba de o persoană de sex masculin, în vârstă de 56 de ani, care prezenta un traumatism toracic.

Știrea inițială, ora 11.04

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui alt accident rutier produs pe DN 73, în comuna Schitu Golești.

Potrivit informațiilor, trei autoturisme sunt implicate.

Pompierii intervin cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.

În urma accidentului există și victime.

„Două persoane sunt monitorizate de către paramedicii SMURD.

Celălalt echipaj de pompieri asigură măsurile specifice de prevenire împotriva izbucnirii unui incendiu, din cauza scurgerilor de lichide combustibile”, transmite ISU Argeș.

De asemenea, la locul accidentului se află și polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești.

În acest moment, traficul se desfășoară alternativ, fiind dirijat de polițiști.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3