930×122 CAPRA 5

coronavirus

Catastrofă COVID cu peste 300 de decese astăzi

Catastrofă COVID cu peste 300 de decese astăzi. Însuşi preşedintelele Iohannis a fost cel care a anunţat numărul: 330 de decese în ultimele 24 de ore.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

„Sunt foarte îngrijorat, am primit datele, sunt aproape 15.000 de cazuri şi 330 de decese. Este o catastrofă”, a declarat Klaus Iohannis.

În ultima săptămână, a fost doborât record după record în ceea ce priveşte numărul de noi infectări cu coronavirus.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

În paralel, se duce o luptă surdă pe scena politică, spitalele sunt în colaps, iar neîncrederea oamenilor în vaccin continuă să se menţină. Există şi motive! Din moment ce nici măcar personalul medical nu iese în faţă cu un procent încurajator, fiind unităţi medicale cu sub 50% şi chiar sub 30% din personal vaccinat.

Aceasta este imaginea de coşmar cu care ne confruntăm.

Nu mai sunt locuri la ATI, iar pacienţii care au nevoie de suport intensiv aşteaptă pe holuri. Personalul medical este suprasolicitat şi, date fiind infectările în rândul medicilor şi asistentelor, situaţia va deveni şi mai complicată.

(Foto: descriptiv)

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3