Donaris 930 x 122

angajatori

PREFECTUL VREA UNIFORME ÎN TOATE ȘCOLILE

Cristian Soare, prefectul judeţului Argeş, a prezentat azi obiectivele pentru noul an ale instituției pe care o conduce.

Citiți și: S-a decis! Angajatorii nu vă mai pot obliga să faceți asta!

Pe lângă derularea proiectelor începute în 2013 (revigorarea bazinelor pomicole, „Argeşeni, valori naţionale”, competiţii sportive în şcoli etc.), prefectul şi-a propus şi realizarea unor contacte mai strânse cu mediul de afaceri. În acest sens, în luna ianuarie va avea loc o întâlnire cu primii 11 angajatori din Argeş ca număr de salariaţi (au, împreună, aproape 28.000 de angajaţi).

De asemenea, prefectul îşi doreşte mult ca în 2014 uniformele să devină obligatorii în toate unităţile şcolare. Sau, dacă acest lucru nu este posibil, măcar elevii să aibă semne distinctive, pentru a fi mai uşor identificaţi.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90