New Profesional Consult 930 x 122

dacia

CE PRIMĂ DE PROFIT VOR PRIMI ANGAJAȚII DACIA

După ce, în data de 4 mai, producția pe platforma industrială Dacia de la Mioveni a fost reluată (la uzina Mecanică și Șasiuri, lucrul se desfășoară în trei schimburi, la uzina Vehicule, în două schimburi, iar la Direcția Logistică România, într-un singur schimb), din 11 mai, se întorc la lucru și ceilalți salariați.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Trei schimburi

Astfel, Uzina Vehicule va funcționa în trei schimburi, cu toate măsurile sanitare și de protecție dispuse până acum pentru echipele deja active (de la purtarea măștii, până la respectarea unor circuite interne), iar activitatea de logistică va fi corelată cu redemararea uzinelor Groupe Renault din lume.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Primă de profit

Pentru data de 18 mai, salariații așteaptă prima de profit – 1350 de lei – comunicată de Sindicatul Automobile Dacia după discuțiile purtate cu administrația.

Și tot din 18 mai vor fi operate, printre altele, câteva noi modificări la nivelul garderobelor și o posibilă schimbare a meniului (una dintre sugestiile avansate la nivel de sindicat a fost ca în hrana rece distribuită salariaților să apară și conservele).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90