Donaris 930 x 122

dumitru chirleșan

Chirleșan: ”Vă rog să mă iertați pentru naivitate!”

Și Dumitru Chirleșan, rectorul Universității din Pitești, reacționează în cazul medicului Andrei Gaitan, care s-a revoltat împotriva conducerii Spitalului Județean de Urgență Pitești, acuzând că deși a cerut în nenumărate rânduri o locuință de serviciu (el făcând naveta de la București), nu i-a fost acordată. 

Citiți și: Decizie majoră la Universitatea din Pitești! Se schimbă TOT!

Puteți urmări întregul subiect, AICI:

Pitești: Un medic acuză conducerea Spitalului de Urgență

Citiți și: DOLIU LA UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI

Exclusiv. ”Este anormal să nu răspunzi la cererile unui medic de atâta timp!”

Argeș: Prefectul cere control de la Minister după scandalul de la Spital

Pitești: Gentea, reacție după revolta medicului de la ”Județean”

Exclusiv. Pitești: Prima reacție de la Spital, privind medicul care acuză șefii că nu a primit locuință

Pitești: Medicul care ”și-a mitraliat șefii”: ”Am deranjat tare anumite persoane și personaje”

Rectorul Dumitru Chirleșan a declarat, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, că a aflat că medicul Andrei Gaitan ar minți în legătură cu locuința de serviciu.

„Am un acut sentiment de amărăciune. Domnul doctor Andrei Găitan, de-acum celebru luptător anti-sistem, nu ne-a căutat.

E dreptul dumnealui de a nu accepta o garsonieră în campusul UPIT.

Ce mă amărăște însă e faptul că am aflat că în problema locuinței de serviciu, dumnealui a mințit. Cel puțin odată, a refuzat o asemenea locuință, oferită de SJU AG.

Așa că îmi exprim regretul că am reacționat conform educației mele și conform cu rolul UPIT, asumat de toată comunitatea academică.

Restul, e tăcere și rușine.

Câți profesori, oare, locuiesc cu chirie, cu venituri mult mai mici și fără a li se oferi locuințe de serviciu!?

Vă rog să mă iertați pentru naivitate și pentru că am crezut și că politicienii noștri chiar doresc să rezolve o problemă socială. Se pare însă că maniera infantilă de a face politică nu s-a estompat nici pe departe”, a scris Dumitru Chirleșan pe pagina personală de Facebook.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Hai, ….de bugetari de ….deja va intindeti cu gluma! Inteleg sa ceara locuinta de serviciu un medic care face naveta zeci de kilometri, dar sa cereti locuinte de serviciu pentru orice profesoras mi se pare culmea nesimtirii… Si uite cine vorbeste despre subiect, rectorul ….pe care daca il cauti la case, terenuri si proprietati incepi sa te intrebi cat de murdara e lumea asta…

  • Madalin spune:

    Unde citești ca a cerul el locuință?
    Citește mai atent și încearcă sa înțelegi.

  • Un cetatean spune:

    @Madalin – N-a cerut explicit, dar cand zice „Cati profesori locuiesc in chirie… fara a li se oferi locuinte de serviciu?” nu crezi ca bate saua ca sa priceapa iapa? De fapt, d-aia se baga si el in seama, sa spuna ca si profesorii sunt obiditi… Ar fi cazul sa citesti tu, mai cu atentie, in special celelalte puncte de vedere, atunci ai intelege. Cat despre ce mai zice nea rectorul, ca doctorul ar fi mintit si a refuzat o garsoniera in caminul studentesc, scuza-ma, dar cred ca si eu mi-as fi bagat picioarele cand as fi stiut ca o alta doctorita, abia angajata a primit peste rand locuinta de serviciu… Chiar e de neinteles de ce se baga in seama nenea rectorul, care e problema lui…

  • Ciurea Rica spune:

    Gata haita trece la atac,poate vreti sa dea fiecarui profesor locuinta,dati-le voi gardoniere in caminul vostru s-apoi comparati profesia de medic vu vea de profesor,medicul are menirea sa aiba grija de noi amaratii care nu avem incotro cu sanatatea pe cata vreme profesorii executa o profesie cu oameni sanatosi care doresc sa invete.
    Pacat ca ati ramas cu ac concepții,
    Hai pe el ca trebuie distrus,rusine sa va fie!

  • Un medic spune:

    Vedea-l-as pe domnu Rectore cu un AVC la creierul lui de politruc si sa ramana cu privirea fixata spre tavan, in timp ce asteapta un neurochirurg!

  • Maria spune:

    Dar can pune diagnostic gresit si mor oameni tineri
    sariti tot asa? Luptati pentru dreptate si atunci??

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3