New Profesional Consult 930 x 122

andrei gaitan

Pitești: Medicul care ”și-a mitraliat șefii”: „Am deranjat tare anumite persoane și personaje”

Medicul Andrei Gaitan a făcut primele precizări după ce ieri, 7 iulie, s-a revoltat public împotriva conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, acuzând că, după 5 ani de când lucrează în unitatea medicală, nu i s-a oferit o locuință de serviciu, acestea fiind date doar ”cui trebuie”. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Un medic acuză conducerea Spitalului de Urgență!

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

Mesajul medicului a strâns sute de reacții și comentarii din partea oamenilor, dar și a autorităților.

Vezi reacția Alinei Mărtau, , medic primar medicină de urgență în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești – Exclusiv. „Este anormal să nu răspunzi la cererile unui medic de atât timp!”

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Vezi reacția prefectului județului Argeș, Radu Perianu – Argeș: Prefectul cere control de la Minister după scandalul de la Spital

Vezi reacția primarului municipiului Pitești, Cristian Gentea – Pitești: Gentea, reacție după revolta medicului de la „Județean”

Medicul a ținut să reacționeze și de această dată tot prin intermediul paginii personale de Facebook.

„Articolul publicat de mine, ieri, pe pagina de facebook ce descrie o parte a realitatii mele cotidiene, a captat interes public si mediatic. In acest context si din respect pentru toti cei care mi-au scris, doresc sa precizez urmatoarele:

– In primul rand, as vrea sa le multumesc, sincer, tuturor celor care au comentat. Realmente unele mesaje m-au impresionat profund, mi-au bucurat sufeltul si mi-au reamintit de ce medicina merita orice sacrificiu.

– Am fost contactat de multe trusturi de presa locale si cu impact national. Am refuzat sa dau declaratii si sa comentez. Ceea ce am scris este pur si simplu un fragment al povestii pe care o traiesc de 5 ani, este o parte a vietii mele si nu doresc sa o transform intr-un subiect de scandal, barfa si cancan.

– Am fost contactat, din cadrul Primariei Pitesti, de domnul primar si domnul prefect ce s-au aratat interesati de situatia descrisa de mine.

– Pana in prezent nu am fost amenintat de nimeni si spun asta pentru ca am primit des aceasta intrebare.

As vrea sa inchei prin a va spune ca nu doresc sa pozez intr-un justitiar, intr-un Robin-Hood al sistemului de sanate.Nu doresc sa ocup vreo functie in cadrul spitalului sau pe altundeva. Vreau sa imi vad de cariera si atat.

Aspectele legate de partea birocratica si de organizare nu ma intereseaza catusi de putin. Cred ca asemenea probleme sunt treaba autoritatilor.

Cu toate ca am deranjat tare, anumite persoane si personaje, ma bucur ca am atras atentia asupra unui subiect ce reprezinta REALITATE pentru colegii mei ce se deplaseaza pe distante mari pana la locul de munca.

Daca cele scrise de mine vor reprezenta chiar si un mic pas in calea rezolvarii unei probleme destul de complexe, atunci imi asum fericit toata antipatia generata si repercursiunile.”

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Ionescu spune:

    O mare cloacă, asta e sistemul de sănătate din județul Argeș și nu numai. La putere sunt șpaga, relațiile și aderarea la un patid. Se știe partidul,semnezi adeziunea, dai o șpagă și devii sclav al sistemului. Poți rezolva și fără șpagă(a se vedea cazul de la primăria Călinești),dacă te vinzi cu totul…

  • Ciurea Rica spune:

    Felicitari dlui doctor si totodata multa bafta ina rezolva ac situatie in care vad ca s au implicat organele locale.
    In fiecare mediu de activitate inca troneaza
    Pilele si cunostintele,iar la acest spital e teroare de la opinca pana la platica.
    Pacat!

  • Ionescu spune:

    Încă aștept publicarea comentariului la acest articol…

  • Marius spune:

    Eheeee câte nereguli sunt la spitalul Pitești, se practica legea pumnului în ura.

  • gfg spune:

    aia de la cj multi ar trebui inchisi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3