New Profesional Consult 930 x 122

alexandru davila

CINE VA CONDUCE TEATRUL „DAVILA”. LUPTĂ APRIGĂ

Cine va conduce Teatrul „Davila”. Luptă aprigă. Termenul limită pentru depunerea planului de management și a dosarului de concurs pentru funcţiile de manager la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti şi Muzeul Viticulturii și Pomiculturii din Goleşti a expirat.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

Pentru postul de manager al Teatrului „Davila” s-au înscris în concurs Luminița Borta (foto), Vasile Pieca, George Diaconescu (toți actori) și Bogdan Cioabă (foto – ziare.com) și Zoltan Schapira (regizori). Au rămas în concurs patru candidați (Borta, Diaconescu, Cioabă și Schapira), dosarul actorului Vasile Pieca fiind respins. Numele noului manager va fi cunoscut pe data de 14 octombrie 2016. Amintim că din ianuarie anul trecut postul este ocupat interimar, după pensionarea fostului manager, Sevastian Tudor.

În ceea ce privește funcția de manager al Muzeului din Golesti, există un singur candidat: Iustin Dejanu, actualul director interimar al instituției.

Citiți și: Ce se întâmplă la subsolul unui bloc din Pitești. Uluitor!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90