EcoMoto 930×122

erasmus+

Colegiul „Teiuleanu”, realizare remarcabilă!

Colegiul „Teiuleanu”, realizare remarcabilă!

Citiți și: Elevi și profesori de la „Maria Teiuleanu”, experiență inedită în Portugalia

Reușită remarcabilă pentru colectivul Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din municipiul Pitești.

Unitatea de învățământ a primit, alături de alte instituții școlare din țară, acreditarea pentru proiectele Erasmus.

Citiți și: ERASMUS+: SUCCES EDUCAȚIONAL EUROPEAN PENTRU STUDENȚII UNIVERSITĂȚII DIN PITEȘTI

În urma selecției realizate la nivel național, Colegiul Economic <<Maria Teiuleanu>> devine instituție școlară acreditată pentru proiectele Erasmus, în domeniul Educație Școlară”, precizează pentru ePitești directorul unității, Ramona Maria Rizu.

Obținerea acestei certificări este o confirmare a faptului că instituția de învățământ din Pitești a arătat că poate pune în aplicare activități de mobilitate de înaltă calitate, ca parte a unui efort mai amplu de dezvoltare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Iuliana spune:

    Ma bucur enorm! Sunt absolventă a Liceului Economic Pitești , promoția 1989, și sunt sigura că meritau din plin ! Le doresc numai bine și să aibă succes!

  • Bistro spune:

    Mda. Unde se întra cu 7 Erastmus, unde cu 9 …..mai așteaptă.

  • Dana spune:

    E penibil!Este un colegiu slab,extrem de slab….Se intra cu medii de 7….Adică nivelul este scăzut .Haideți sa facem ceva cu elevii ,sa nu mai termine gimnaziul fara să cunoască noțiuni minime de cultura generala.!Iar acelor profesori ,ai căror elevi nu iau note peste 7 sa nu li se mai dea salariul întreg.Sa nu venim la școala ,că la piata ,facem ce facem și plecăm acasă.Dar vrem bani multi…
    iar celor meritoși sa le dam salarii cuvenite.Sa vedeți atunci ce rezultate vom avea….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3