NOR CURIER 930X122

comuna bradu

Comuna din Argeș în care tot mai mulți oameni aleg să se mute

Comuna din Argeș în care tot mai mulți oameni aleg să se mute.

Citiți și: Mesaj important pentru oamenii din Bradu! Acum s-a anunțat!

În timp ce foarte multe sate din România se confruntă cu un declin demografic scăzut, o comună din Argeș se bucură de o statistică pozitivă privind numărul de locuitori.

Conform ultimului recensământ realizat la nivel național în 2022, comuna Bradu înregistrează o creștere a numărului de locuitori.

Citiți și: Moș Crăciun, la copiii din Bradu

Vorbim de o populație de 10.032 de locuitori, cu 2.902 mai mulți față de recensământul din 2011. Creșterea este una semnificativă, de 40,70%.

Populația comunei Bradu este compusă din 4.946 persoane de sex masculin, reprezentând 49.30% din totalul populației și 5.086 persoane de sex feminin, ce reprezintă 50.70% din totalul locuitorilor.

Datele au fost făcute publice de primarul comunei, Dan Stroe.

Comuna din Argeș în care tot mai mulți oameni aleg să se mute

„Creșterea numărului de locuitori ai localității noastre, reprezintă rezultatul unei activități constante focusată pe dezvoltarea continuă a comunității.

Faptul că tot mai multe persoane aleg comuna Bradu spre a le deveni „acasă”, este o dovadă în plus că această administrație reușește să contureze o localitate cu adevărat europeană.

Aceste rezultate ne bucură. În același timp ne obligă să menținem alert pasul dezvoltării și să ducem la îndeplinire toate proiectele planificate!

Vă mulțumesc!”, este mesajul primarului Stroe.

Foto principal: descriptiv Europa FM

555×222 grota rece

Comentarii

8 comentarii

  • Viorel Gancea spune:

    Terci…
    Este pretul mai scazut, si locuitori din Pitesti se muta acolo. La fel se intampla si cu Bascov, dar msi ales Stefanesti, care este tot oras.
    Este singurul loc din tara in care 3 orase sunt lipite. Pitesti, Stefanesti si Mioveni. Multumim lui Dumnezeu. Zona faina.

  • Dobre Marin spune:

    Domnule Primar, str. Intrarea Căliman -Geamăna ma face parte din com Bradu?…poate vă faceți timp sa treceți și și pe această stradă, uitată de conducători primăriei Bradu…poate vă e dor de ani 60 -70 …o sa vă trezească ceva amintiri…sau pozați și vă lăudați cu străzile principale…și pe vremea lui Frătică arata mai bine…un dezastru, de care nu vă pasă….

  • Doina Dolly spune:

    am fost bucata de pămînt in Com.Bradu ( un ha,)..și îl am pe hîrtie cu toate actele doveditoare ,numai că la Primăria Bradu este totul în neant..Incer sa mi găsesc pamintul și faptic de 4 ani…iar Primăria tace mâlc și probabil își împart roadele de pe acest pămînt..
    și Sint convinsă că nu Sint singura cu această problemă…

  • Doina Dolly spune:

    am o bucata de pămînt in Com.Bradu ( un ha,)..și îl am pe hîrtie cu toate actele doveditoare ,numai că la Primăria Bradu este totul în neant..Incer sa mi găsesc pamintul și faptic de 4 ani…iar Primăria tace mâlc și probabil își împart roadele de pe acest pămînt..
    și Sint convinsă că nu Sint singura cu această problemă…

  • Pavaloiu Ionel spune:

    Ați circulat prin comună? Cel mai prost asfalt, plin de denivelări, capace de canal ridicate cu 5 cm de nivelul străzii. Ulițe înguste, fără acces pentru autospeciala de pompieri. Așteptați-va la bătaie de joc pe banii contribuabililor la fel ca la Pitești. Nu se spune, dar mulți vând în pierdere casele nou-construite.

  • Cris spune:

    Da,pai mai contează și omul(primarul) dar are niste avantaje Bradu:aproape de oraș(scoli ,clinici,magazine mari langa,etc),nu mai exista petrochimia care polua,etc.Cred insa că mulți treceți prin Drăganu când mergeți la munte.Dupa ce că este aglomerata că e drumul principal spre vest(printre munti),deși este destul de lunga(mare) ca sa revendice fonduri europene ,aproape zero investiții:nu trotuare,nu utilități și nici măcar drumuri(măcar niste piatra de munte,gratis de la natura).Primarul a făcut asfalt doar pe unde-s neamurile și în rest ,mai ales daca proprietarii nu stau continuu acolo,nimic. Cica nu suntem votanții lor ,ai mafiei PSD.Dar banii pe impozite sunt buni…Și se mira de ce-i blestema lumea,ai iau bolile și le mor copii.Ei se cred protejați daca se dau cu mafia PSD sau a BOR(adică cu popa).Nu mai ziceți de Bascov că nici ăia nu-s in stare cu guvernul lor să facă de zeci de ani o lărgire de drum,o banda in plus până la Valea Ursului,sa nu se mai blocheze drumul pe km întregi pana la giratoriu(din cauza celor care fac stânga către case,pe sensul de ieșire către Valcea)…E jale cu prostii ăștia !Daca vedeți că a fost unul singur,de la orice partid ,incapabil de ce dracu tot reveniți la vot cu partidul ăla care nu știe să atragă oameni capabili ,cinstiți și serioși?Aia din Drăganu și-au și dat foc la Primărie odată, sa se piardă dovezile și acu aleargă după documentele cetățenilor(de la proiectele caselor,etc),ai hărțuiește chiar.Urmeaza după câte vad eu,furcile si topoarele că nu se mai poate !Votul e degeaba…Este hoție undeva și o mai acuzau pe Clotilde.Pai cum dracu sa aibă PSD 30% când ai blestema toți pe unde merg ori întâlnim diversi:la recensământ,la votul cu familia,la angro,in piete,la cabinetele medicale,la servici,etc.Doar cate o ruda bătrână și comunistă proasta mai aud ca-s buni ăștia când se vede clar că toată țara e o jale …(justiție,drumuri,cămătari,mafia profilor,a medicilor,armata,etc).Nimic nu merge cum trebuie:zero unitate,zero cinste,caractere,seriozitate,incredere…

  • Anonim spune:

    Felicitări administrației publice locale că își dă interesul să creeze condiții locuitorilor ! Să veniți și în com Uda să vedeți că nu se face absolut nimic și este normal ca oamenii să nu se mai întoarcâ ! Rușine Primăria Uda și Consiliul Județean Areș !

  • Georgel spune:

    Domnule Dobre . referitor la strada Caliman dacă va documentați înainte sa vorbiți, pentru strada Caliman și Privighetorii . este făcut proiectul pentru asfaltare anul acesta . Nu apreciați ca sau bagat utilități și toate cele, va doriți după o zi pe alta sa se asfalteze.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90