Donaris 930 x 122

comuna bradu

Comuna din Argeș în care tot mai mulți oameni aleg să se mute

Comuna din Argeș în care tot mai mulți oameni aleg să se mute.

Citiți și: Mesaj important pentru oamenii din Bradu! Acum s-a anunțat!

În timp ce foarte multe sate din România se confruntă cu un declin demografic scăzut, o comună din Argeș se bucură de o statistică pozitivă privind numărul de locuitori.

Conform ultimului recensământ realizat la nivel național în 2022, comuna Bradu înregistrează o creștere a numărului de locuitori.

Citiți și: Moș Crăciun, la copiii din Bradu

Vorbim de o populație de 10.032 de locuitori, cu 2.902 mai mulți față de recensământul din 2011. Creșterea este una semnificativă, de 40,70%.

Populația comunei Bradu este compusă din 4.946 persoane de sex masculin, reprezentând 49.30% din totalul populației și 5.086 persoane de sex feminin, ce reprezintă 50.70% din totalul locuitorilor.

Datele au fost făcute publice de primarul comunei, Dan Stroe.

Comuna din Argeș în care tot mai mulți oameni aleg să se mute

„Creșterea numărului de locuitori ai localității noastre, reprezintă rezultatul unei activități constante focusată pe dezvoltarea continuă a comunității.

Faptul că tot mai multe persoane aleg comuna Bradu spre a le deveni „acasă”, este o dovadă în plus că această administrație reușește să contureze o localitate cu adevărat europeană.

Aceste rezultate ne bucură. În același timp ne obligă să menținem alert pasul dezvoltării și să ducem la îndeplinire toate proiectele planificate!

Vă mulțumesc!”, este mesajul primarului Stroe.

Foto principal: descriptiv Europa FM

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
eurial 570×90