EcoMoto 930×122

accident rutier

Copil de 3 ani, rănit în accident! S-a lovit la cap!

Update, 5 decembrie, ora 07.50, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 37 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Valea Ursului, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod.

În urma accidentului, o femeie de 38 de ani, din București, și o minoră de 3 ani, pasagere în autoturism, au fost rănite și transportate la spital.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ora 16:27, ISU Argeș transmite: „În urma evenimentului au rezultat două victime.

Echipajul SMURD a monitorizat și transportat la spital, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite, o minoră, în vârstă de aproximativ trei ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral.

Cea de-a doua victimă, tot de sex feminin, a fost preluată și transportată la spital de către echipajul SAJ.”

Știrea inițială, ora 15:54 – Accident lângă Pitești! A intrat cu mașina într-un cap de pod!

În urmă cu câteva momente, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier produs pe DN 7, în localitatea Bascov, zona Valea Ursului.

Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Deocamdată nu există informații despre existența unor posibile victime.

La fața locului se deplasează pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90