NOR CURIER 930X122

înșelăciune

CUM A REUȘIT UN ESCROC SĂ FACĂ 15.000 DE EURO PRIN COMENZI FALSE

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, uz de fals și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Rm. Vâlcea.

Citiți și: Poliția avertizează: Nouă metodă de înșelăciune! Oameni păgubiți cu mii de euro

„Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2019 -2020, bărbatul, folosind date de identificare ale unei societăți comerciale fictive cu obiect de activitate transporturi rutiere de marfă, a plasat comenzi pe bursele de transport marfă, pe care nu le-a mai onorat.

După confirmarea comenzilor, mărfurile încărcate erau comercializate pe piața neagră la prețuri subevaluate.

Citiți și: Atenție! O nouă metodă de înșelăciune!

Prejudiciu creat prin săvârșirea infracțiunilor este estimat la peste 15.000 euro.

Cel în cauză a fost depistat de polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Arad, care au pus în executare mandatul de aducere emis de polițiștii argeșeni”, precizează IPJ Argeș.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar.

Foto descriptiv: FB Poliția Română

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3