NOR CURIER 930X122

andreea dragnea

Doi piteșteni, recunoscuți mondial. Formează una dintre cele mai bune perechi de dans

Piteștenii Andreea și Mihai Dragnea au reprezentat România, alături de alte două perechi, la Campionatul Mondial Senior I Latin, desfășurat în Olanda.

Citiți și: CJ ARGEȘ CUMPĂRĂ SERVICII DE CONSULTANȚĂ PENTRU BELELELE JURIDICE ÎN CARE MANAGERUL POGHIRC A BĂGAT TEATRUL AL. DAVILA

Campionatul a avut loc vineri, 14 octombrie, la Rotterdam. Celelalte perechi care au reprezentat România, împreună cu cei doi piteșteni, au fost: Manescu Stelian & Stan Gabriela Roxana și Haizar Patrik-Raul & Haizar Andreea-Silvana.

Citiți și: EXCLUSIV. TRIBUNALUL ARGEȘ, LOVITURĂ PENTRU DIRECTORUL TEATRULUI ”DAVILA”

Concursul, care a reunit 71 de perechi, a durat 12 ore. Andreea și Mihai Dragnea au reușit să se califice în semifinală, în top 20 de perechi, mai exact pe locul 13.

Suntem foarte fericiți și încântați de rezultat.”, ne-a transmis Andreea Dragnea.

De-a lungul timpului, Andreea și Mihai Dragnea s-au remarcat prin câștigarea a numeroase premii. Dintre acestea, amintim titlul de campioni naționali în anul 2019 la Campionatul Național de dans sportiv al României, secțiunea latino, campioni europeni în anul 2017 la Competiţia de dans sportiv desfăşurată în Cambrils (Spania) și locul I la Concursul de dans internaţional de la Miami (14 octombrie 2017).

Îi felicităm pe cei doi pentru performanțe și le dorim mult succes în continuare!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90