Donaris 930 x 122

andreea dragnea

CAMPIOANA NAȚIONALĂ ANDREEA DRAGNEA, REANGAJATĂ LA ”DAVILA”

Andreea Dragnea, balerina care, alături de soțul ei, Mihai Dragnea, a câștigat Campionatul Național de dans sportiv al României, revine la Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești.

Citiți și: Eveniment memorabil la Teatrul ”Alexandru Davila”

În urma unei hotărâri a Tribunalului Argeș, din aprilie 2019, Andreea Dragnea trebuia să fie reintegrată pe funcția pe care a deținut-o înainte de concediere: ”Dispune reintegrarea contestatoarei pe postul avut anterior concedierii. Obligă intimatul să plătească contestatoarei o despăgubire egală cu salariul indexat, majorat şi actualizat, şi celelalte drepturi de care ar fi beneficiat aceasta de la data concedierii până la reintegrarea efectivă”.

Teatrul piteștean, prin semnătura managerului Nicolae Poghirc, a pus în aplicare decizia instanței: campioana își va primi salariul pentru perioada în care a fost concediată și va reveni pe post (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Teatrul Alexandru Davila Pitești este în doliu!

Balerina avea încheiat cu teatrul un contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Totuși, a fost concediată (detalii, AICI). Pentru că s-a simțit nedreptățită, a mers în instanța de judecată, reprezentată fiind de cunoscutul avocat Liviu Stancu.

Amintim că, în încercarea sa de a afla ce se întâmplă cu punerea în aplicare a hotărârii Tribunalului Argeș, la începutul acestei luni Andreea Dragnea a fost dată afară din Teatrul ”Alexandru Davila”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90