930 x122 grota rece

andreea dragnea

CONCEDIERI CU SCANDAL LA TEATRUL ”DAVILA”

Concedieri cu scandal la Teatrul ”Davila”. Andreea Dragnea și Dragoș Ionescu, balerini ai Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești, au fost concediați ieri, 26 iulie 2018, de către managerul instituției, Nicolae Poghirc (click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: Doi piteșteni, recunoscuți mondial. Formează una dintre cele mai bune perechi de dans

Andreea și Dragoș fac parte dintre angajații teatrului care au contestat activitatea managerului Poghirc și care au vorbit, în repetate rânduri, despre neregulile care s-ar petrece în instituția de cultură (detalii, AICI, AICI și AICI).

Andreea Dragnea, balerina care până mai ieri a fost angajată a Teatrului ”Alexandru Davila”, susține că demiterea ei nu ar fi justificată și nici legală.

Citiți și: CJ ARGEȘ CUMPĂRĂ SERVICII DE CONSULTANȚĂ PENTRU BELELELE JURIDICE ÎN CARE MANAGERUL POGHIRC A BĂGAT TEATRUL AL. DAVILA

”Domnul Poghirc motivează concedierea mea prin faptul că am absentat de la repetiții. Cum se poate dovedi asta? În teatru nu sunt camere de supraveghere, nu avem o condică, prezența se face de către anumiți colegi pe o foaie de hârtie, colegi care văd că vor să ne facă rău.

Soțul meu a fost concediat în urmă cu ceva timp, acum m-a dat și pe mine afară. Noi cu ce ne creștem copilul? A insinuat că mi-am luat concediu de odihnă ca să merg să dansez în alte locuri. M-a defăimat, m-a jignit în repetate rânduri.”, ne declară Andreea Dragnea.

Balerina precizează că managerul Poghirc ar fi luat deciziile în baza unui regulament de ordine interior, regulament care face parte din noua organigramă după care Poghirc ar vrea să funcționeze teatrul piteștean. Dragnea afirmă că este vorba despre noua organigramă din moment ce șefii de secții nu au fost convocați (așa cum stipula vechiul regulament) să participe la Comisia de disciplină:

”În baza noii organigrame, organigramă care nu a fost votată de Consiliul Județean Argeș, și pe care domnul Poghirc o folosește, am fost chemată pe data de 24 iulie la Comisia de disciplină. Nu m-am prezentat, iar două zile mai târziu, fără preaviz, fără să mi se spună, am fost concediată.”

Andreea Dragnea intenționează să atace în instanța de judecată decizia luată de managerul Nicolae Poghirc: ”Nu îmi pot explica de ce nicio autoritate nu face nimic în privința acestui domn Poghirc, cum de este lăsat să facă ce vrea! Un om, când are o funcție, poate face tot ce își dorește? Mă gândesc foarte serios să contest decizia managerului în instanță.”

După cum v-am mai anunțat, vom prezenta, în următoarea perioadă, și alte situații care au avut loc la Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3