Donaris 930 x 122

accident Ramona Titov

(AUDIO) SCANDALOS! CE SPUNE POGHIRC DESPRE ACCIDENTUL BALERINEI DE LA ”DAVILA”

Scandalos! Ce spune Poghirc despre accidentul balerinei de la ”Davila”

Citiți și: CJ ARGEȘ CUMPĂRĂ SERVICII DE CONSULTANȚĂ PENTRU BELELELE JURIDICE ÎN CARE MANAGERUL POGHIRC A BĂGAT TEATRUL AL. DAVILA

În urmă cu câteva zile, vă prezentam un material în exclusivitate în legătură cu incidentul din timpul unei repetiţii de la Teatrul ”Alexandru Davila” în care au fost implicaţi Mihai Dragnea şi Ramona Titov (detalii AICI).

Pe lângă faptul că a precizat în presa argeșeană cu nu teatrul răspunde pentru incident, ba mai mult, a insinuat că Mihai Dragnea ar fi accidentat-o intenționat pe Ramona Titov, Poghirc ar fi catalogat edemul cerebral al balerinei drept ”o umflătură”. Asta după ce anterior, dintr-o discuție cu șeful secției ”Revistă”, George Diaconescu, Nicolae Poghirc preciza că dacă nu ”eşti apt medical pentru un post, n-ai ce să cauţi.”

Citiți și: EXCLUSIV. TRIBUNALUL ARGEȘ, LOVITURĂ PENTRU DIRECTORUL TEATRULUI ”DAVILA”

După cum reiese din scrisoarea medicală a Ramonei Titov, balerina a suferit un edem cerebral (click pe imagine pentru mărire):

George Diaconescu, șeful secției ”Revistă” ne-a pus la dispoziție două înregistrări cu managerul Teatrului ”Alexandru Davila”

George Diaconescu: ”Ramona Titov are edem cerebral pentru cine nu ştie, edem cerebral scrie pe fişa ei”.

Nicolae Poghirc: ”Foarte bine, pentru că în felul acesta vom afla dacă mai poate face parte din această companie”, pentru că dacă din punct de vedere medical nu (…) Ştii cine a scăpat-o din mână? Mihai Dragnea. S-a întâmplat aici, Mihai Dragnea a scăpat-o.

Acum ce vină are teatrul? Îţi spun cum este legea, e anormal să îmi spui aşa ceva, păi legea spune clar, dacă nu eşti apt medical pentru un post, n-ai ce să cauţi.(…) Dacă se întâmplă  ceva, vom vedea, dacă pică pe cineva.” (click pentru redare):

De asemenea, într-un alt moment, Poghirc afirmă că Ramona Titov ar avea doar o ”umflătură” şi că nu ar putea fi numit un accident de muncă: ”Ceva…genul o umflătură. Dacă din punct de vedere medical nu poţi face faţă postului, atunci pleci, dar acest lucru îl constată medicina muncii.(…) Eu vă spun că ITM-ul aşa a spus, că nu este un accident de muncă.” (click pentru redare):

Amănunte și despre alte situații care îl au protagonist pe Nicolae Poghirc, managerul Teatrului ”Alexandru Davila”, AICI.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441