930×122 CAPRA 5

accident Ramona Titov

(AUDIO) SCANDALOS! CE SPUNE POGHIRC DESPRE ACCIDENTUL BALERINEI DE LA ”DAVILA”

Scandalos! Ce spune Poghirc despre accidentul balerinei de la ”Davila”

Citiți și: Veste bună privind înregistrarea firmelor la Registrul Comerțului!

În urmă cu câteva zile, vă prezentam un material în exclusivitate în legătură cu incidentul din timpul unei repetiţii de la Teatrul ”Alexandru Davila” în care au fost implicaţi Mihai Dragnea şi Ramona Titov (detalii AICI).

Pe lângă faptul că a precizat în presa argeșeană cu nu teatrul răspunde pentru incident, ba mai mult, a insinuat că Mihai Dragnea ar fi accidentat-o intenționat pe Ramona Titov, Poghirc ar fi catalogat edemul cerebral al balerinei drept ”o umflătură”. Asta după ce anterior, dintr-o discuție cu șeful secției ”Revistă”, George Diaconescu, Nicolae Poghirc preciza că dacă nu ”eşti apt medical pentru un post, n-ai ce să cauţi.”

Citiți și: CAMPIOANA NAȚIONALĂ ANDREEA DRAGNEA, REANGAJATĂ LA ”DAVILA”

După cum reiese din scrisoarea medicală a Ramonei Titov, balerina a suferit un edem cerebral (click pe imagine pentru mărire):

George Diaconescu, șeful secției ”Revistă” ne-a pus la dispoziție două înregistrări cu managerul Teatrului ”Alexandru Davila”

George Diaconescu: ”Ramona Titov are edem cerebral pentru cine nu ştie, edem cerebral scrie pe fişa ei”.

Nicolae Poghirc: ”Foarte bine, pentru că în felul acesta vom afla dacă mai poate face parte din această companie”, pentru că dacă din punct de vedere medical nu (…) Ştii cine a scăpat-o din mână? Mihai Dragnea. S-a întâmplat aici, Mihai Dragnea a scăpat-o.

Acum ce vină are teatrul? Îţi spun cum este legea, e anormal să îmi spui aşa ceva, păi legea spune clar, dacă nu eşti apt medical pentru un post, n-ai ce să cauţi.(…) Dacă se întâmplă  ceva, vom vedea, dacă pică pe cineva.” (click pentru redare):

De asemenea, într-un alt moment, Poghirc afirmă că Ramona Titov ar avea doar o ”umflătură” şi că nu ar putea fi numit un accident de muncă: ”Ceva…genul o umflătură. Dacă din punct de vedere medical nu poţi face faţă postului, atunci pleci, dar acest lucru îl constată medicina muncii.(…) Eu vă spun că ITM-ul aşa a spus, că nu este un accident de muncă.” (click pentru redare):

Amănunte și despre alte situații care îl au protagonist pe Nicolae Poghirc, managerul Teatrului ”Alexandru Davila”, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90