Donaris 930 x 122

trafic de droguri

Video: Doi tineri prinşi în flagrant delict cu droguri de mare risc

În cursul zilei de 27 aprilie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat o activitate de prindere în flagrant delict, în județul Mehedinți, fiind depistați doi tineri, care ar fi oferit spre vânzare 1.500 de comprimate, susceptibile a fi droguri de mare risc.

Citiți și: Operațiune de anvergură în Pitești

 

 

Citiți și: Mascații au descins în Argeș. Locuințe transformate în depozite de droguri

De asemenea, asupra celor doi, au mai fost descoperite alte 500 de comprimate.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2019, cei doi, ajutați de o persoană din afara țării, ar fi introdus și comercializat, pe teritoriul țării noastre, MDMA.

Persoanele au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Pitești, iar, după administrarea probatoriului, tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3