New Profesional Consult 930 x 122

bonurilor

AFLĂ DACĂ AI CÂŞTIGAT LA LOTERIA BONURILOR FISCALE!

Află dacă ai câştigat la Loteria Bonurilor Fiscale! Argeşenii care au efectuat cumpărături pe data de 9 septembrie cu o valoare cuprinsă între 440 de lei şi 440,99 lei pe un singur bon fiscal se pot număra printre câştigătorii noii Loterii a bonurilor fiscale.

Citiți și: Loteria Română, premii surpriză!

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion lei, pot fi depuse la Administraţia Finanţelor Publice Argeş. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Dacă vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, va fi efectuată o nouă extragere la o dată ulterior anunţată, pentru desemnarea a maxim 100 de premianţi.

Citiți și: FINANȚELE PUBLICE, ANUNȚ DE INTERES PENTRU POPULAȚIE

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90