930 x122 grota rece

bonuri fiscale

LOTERIA BONURILOR FISCALE: CÂȘTIGĂTORII ÎȘI POT REVENDICA PREMIILE

Astăzi este prima zi în care câștigătorii de la extragerea de ieri a loteriei bonurilor fiscale își pot revendica premiile la administrațiile fiscale.

Citiți și: Loteria Română, premii surpriză!

Cererile de revendicare trebuie depuse în maxim 30 de zile începând de azi, însoțite de bonurile fiscale câștigătoare în original și o copie după actul de identitate.

Precizăm că la extragerea de ieri au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 august. Câștigătoare au fost desemnate bonurile în valoare 320 de lei emise pe 5 august.

Citiți și: INDEMNIZAȚIE LUNARĂ DE COVID-19 PENTRU FERMIERI

Ca de obicei, valoarea totală a premiilor se ridică la 1.000.000 de lei. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3