New Profesional Consult 930 x 122

bonuri

LOTERIA BONURILOR FISCALE – ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

Duminică, 21 februarie, va avea loc extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 – 31 ianuarie  2016, a anunțat cu puțin timp în urmă Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș, citând ministerul de resort.

Citiți și: Schimbări în beneficiile angajaților. Bonurile de masă vor avea o nouă valoare

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 21 februarie, se va organiza prima etapă de selecție: extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Citiți și: BONURI CÂȘTIGĂTOARE. LOTERIA DE 1.000.000 DE LEI

Mai multe informații referitoare la loteria bonurilor fiscale sunt disponibile pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, la următorul link: http://www.mfinante.ro/loteriabonurilor.html?pagina=loteriabonurilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3