Donaris 930 x 122

bonuri fiscale

NOI REGULI PENTRU LOTERIA BONURILOR FISCALE

Loteria bonurilor fiscale va avea noi reguli.

Citiți și: Premii de câte 500 de lei pentru clienții unei firme importante

Comisia pentru Buget, Finanțe și Bănci a Camerei Deputaților a decis ca numărul câștigătorilor din întreaga țară să fie limitat la 100. Decizia a fost luată la propunerea Ministerului Finanțelor Publice.

Potrivit aceleiași hotărâri, dacă vor exista mai mult de 100 de persoane care vor avea bonuri fiscale câștigătoare, și cu siguranță vor fi, cei 100 de premianți finali ar urma să fie desemnați prin… tragere la sorți.

Citiți și: Premii de până la 20.000 de lei pentru elevii olimpici

Autoritățile iau această decizie după ce la prima extragere premiile în bani au fost foarte mici din cauza numărului foarte mare de câștigători. Astfel, fiecare dintre cei peste 18.000 de câștigători din întreaga țară, inclusiv din Argeș, va primi doar în jur de 55 de lei neimpozabili.

Decizia luată de Comisia pentru Buget, care are, însă, nevoie și de validarea plenului Camerei Deputaților, ar garanta astfel un câștig de persoană de cel puțin 10.000 de lei, în condițiile în care suma totală pusă la bătaie ca premii a rămas 1.000.000 de lei. Vorbim, însă, despre 10.000 de lei brut, deoarece suma va fi impozitată de stat cu 16%.

Măsura, dacă va deveni literă de lege, ar urma să fie aplicată nu începând de la extragerea viitoare, din luna iunie, ci de la extragerea din iulie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90