EcoMoto 930×122

județul argeș

ARGEȘUL, PRĂBUȘIRE A ÎNMATRICULĂRILOR DE NOI FIRME

Potrivit celui mai recent raport al Oficiului Național al Registrului Comerțului, în ianuarie 2020, comparativ cu ianuarie 2019, numărul noilor firme apărute în județul Argeș a fost semnificativ mai mic.

Citiți și: Noi tarife! Cât vor plăti oamenii pentru aceste servicii

În prima lună a acestui an în Argeș au fost înmatriculate doar 254 de noi firme, în condițiile în care în aceeași perioadă a anului trecut numărul înmatriculărilor a fost de 514.

Procentual, scăderea este de aproximativ 50%. Precizăm că diminuarea s-a manifestat în întreaga țară, fiind un fenomen general în România la începutul anului 2020.

Citiți și: Noi reguli la Registrul Comerțului

Dintre firmele nou înmatriculate în județul Argeș în luna ianuarie 2020, aproximativ jumătate sunt SRL-uri, iar restul – PFA-uri și întreprinderi familiale sau individuale. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3