930 x122 grota rece

dacia

DIRECTOR RENAULT ÎN PITEȘTI: DACIA VA RĂMÂNE ÎN MIOVENI

Alături de președintele județului, Florin Tecău, prefectul de Argeș, Mihail Oprescu, a participat în Palatul Administrativ din Pitești la o întâlnire cu o delegație de la Dacia-Renault, compusă din franțuzoaica Virginie Guerin, director general relații externe la Renault, și Gabriel Sicoe, secretar general la Automobile Dacia.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Un subiect al discuțiilor l-a reprezentat importanța construirii autostrăzii Pitești-Sibiu, ca factor esențial pentru creșterea competitivității Dacia prin economia de 30 de euro pe automobil pe care uzina ar face-o dacă ar exista autostrada.

Virginie Guerin a dat asigurări că Dacia-Renault va rămâne în Mioveni, în contextul în care se pregătesc noi investiții, dar studiază continuu concurența și competitivitatea.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

La rândul său, prefectul a spus că „Guvernul României și domnul prim-ministru Victor Ponta și-au arătat permanent sprijinul pentru cel mai important investitor și exportator al țării noastre”, afirmând că imediat după intrarea sa la guvernare, în calitate de premier, a susținut realizarea pasarelei care face legătura între DN 73 și uzina Dacia. „De asemenea, autostrada Pitești-Sibiu figurează ca prioritate zero pe lista proiectelor de infrastructură din România.”, a adăugat prefectul.

Ulterior, delegația s-a deplasat spre Curtea de Argeș, acolo unde au fost vizitate Palatul Episcopal și Mănăstirea. Programul a inclus și o vizită la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii din Golești. Totodată, a avut loc și o întâlnire de protocol la un restaurant, la care a fost și soția prefectului, Simona Bucura Oprescu, în calitatea sa de deputat al colegiului Mioveni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3