NOR CURIER 930X122

banci

banca_ghiseu

EXCLUSIV! E dezastru! Vezi la cât au ajuns datoriile argeşenilor la bănci!

Cel mai recent raport al Băncii Naţionale a României, respectiv cu privire la luna noiembrie a anului 2013, arată un adevărat dezastru pentru argeşenii care, în timp, au luat credite de la bănci.

Citiți și: Anunțul momentului pentru cei care au rate la bănci!

Astfel, valoarea totală a restanţelor argeşenilor la bănci în moneda naţională a ajuns în noiembrie 2013 la suma de 376,6 milioane de lei (un maxim istoric), mai mult cu 4,4 milioane de lei decât în octombrie 2013 şi cu 98 de milioane de lei decât în noiembrie 2012! În ceea ce priveşte creditele în valută, valoarea totală a restanţelor argeşenilor a ajuns în noiembrie 2013 la 330,4 milioane de lei (de asemenea, un maxim istoric), mai mult cu aproape 3 milioane de lei decât cu o lună în urmă şi cu circa 80 de milioane de lei decât în noiembrie 2012!

Volumul total al creditelor acordate de bănci argeşenilor persoane fizice şi juridice se ridica la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut la 4,6 miliarde de lei.

Citiți și: Argeș. Datori pe viață pentru o locuință

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90