930×122 CAPRA 5

restricții

Loviți la profit, marii retaileri cer eliminarea restricţiilor de acces în magazine

Potrivit unui comunicat de presă, Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) solicită autorităţilor eliminarea restricţiilor impuse de ultimele reglementări, în legatură cu accesul populaţiei în magazinele care comercializează instalaţii şi echipamente de încălzire, de electricitate, sanitare şi igienă, în contextul apropierii sezonului de iarnă, precum şi al disfuncţionalităţilor infrastructurii de bază pentru populaţia din diverse localităţi.

Citiți și: Chin pentru șoferi! Se lucrează pentru Autostradă. Este haos pe drum

De asemenea, retailerii consideră că magazinele cu produse alimentare sunt esenţiale pentru populaţie şi, de aceea, accesul la aceste magazine nu poate fi limitat pe baza unor criterii aleatorii sau conjuncturale care, în fapt, le transformă în magazine neesenţiale, se arată într-un comunicat al asociaţiei.

Membrii asociaţiei au propus, acolo unde se impune sau este necesar, măsuri pentru a securiza culoare de acces care să asigure fluxuri de persoane complet autonome în raport cu alte spaţii adiacente.

Citiți și: Argeș. Restricții pe cel mai aglomerat drum din țară!

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale include 22 de retaileri alimentari şi nealimentari: Altex, Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour, Columbus, Cora, DM Drogerie Markt, Decathlon, Dedeman, Flanco, Hornbach, Ikea, Jumbo, Kaufland, Lidl, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny, Profi, Selgros.

Foto descriptiv: Playtech.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

10 comentarii

  • Ion spune:

    Pai era clar ca daca sortati oamenii veti da faliment.

  • Marius spune:

    Ce ma bucur!!! Sa dea faliment!!! Afară din țară!

  • Marius spune:

    În Lidl se poate întra!

  • Flori spune:

    Asa repede ati realizat cine de cine are nevoie ? Ha , târziu , trebuia să va fi gândit la lucrul acesta de prima data . Faliment plăcut în continuare , că o să continui să susțin magazinele mici , producătorii locali , piețele și măcelariile . Și de deschideți accesul tuturor , nu ne meritați , așa cum ați știut să faceți discriminări de prima data , continuați să o faceți până dispăreți din tara și preiau piata doar firme românești , cum e și normal . Pa pa !!! Faliment plăcut 🎉🎉🎊🎉🎊🎉

  • Mădălina in spune:

    Nu magazinele au făcut diferența,și au separat oamenii,legea ii obligă să facă asta,sigur nu le convine nici lor

  • Dicu Cornelia spune:

    Să și scoată angajații în stradă la protest, altfel va scrie faliment pe ei… Singurul lucru pt care i mi pare rău sunt românii care vor rămâne fără loc de muncă în cazul falimentării..

  • Pestritu Liliana spune:

    Într-adevăr s-a dat o lege,dar au fost comercianți care au anunțat fără nicio teamă că ei nu vor solicita niciun certificat:ex: Lidl.

  • Cetatean spune:

    Întâi ati luat atitudine de slugă.
    Apoi de forță.
    Acum va milogiți.

    Așa e cand esti de acord să iti discriminezi clienții in baza unui HG neconstituțional.

    Avem producătorii locali si firmele mici.Comenzi on line la producători de produse nealimentare.
    Puteți să începeți sa va calculați pierderile.

    Ati picat testul in fața segregării.

  • Rox spune:

    Faliment !! Afara din țară! Banii românilor merită să rămână a românilor !!! Voi sprijini doar producătorii locali !!!

  • Ale OPR spune:

    Trebuie eliminate urgent toate marketurile străine de pe teritoriul țării românești urgent

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3