NOR CURIER 930X122

barbu

NEMŢII ÎŞI EXTIND AFACERILE DE LA VALEA IAŞULUI

Cel mai mare producător de aditivi alimentari de pe piața locală va construi o nouă fabrică în localitatea Valea Iaşului, din judeţul Argeş, după ce anul trecut a cumpărat un teren de 14 hectare situat lângă actuala sa unitate de producţie.

Citiți și: Argeș. Accident frontal, grav!

Germanii de la Dr. Oetker au plătit 1,8 milioane de euro pentru terenul care se afla în proprietatea Primăriei Valea Iaşului, iar investiţia în noua fabrică s-ar putea ridica la peste 15 milioane de euro, conform informaţiilor furnizate de Nicolae Barbu, primarul comunei. Noua fabrică va fi construită lângă cea deja existentă în Valea Iaşului.

Dr. Oetker a intrat pe piaţa din România în anul 1998. În prezent este cel mai mari jucător de pe piaţa locală a aditivilor alimentari, cu afaceri de 55 de milioane de euro pe an. În fabrica din Valea Iaşului lucrează circa 350 de salariați.

Citiți și: UPDATE: IMPACT VIOLENT. O FEMEIE A MURIT

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90