930 x122 grota rece

dn 73c

(VIDEO) COȘMAR PENTRU ȘOFERI. „E PERICOL! POT DEVENI FATALE!”

Imagini filmate în Argeș: „E pericol! Pot deveni fatale!”. Situaţia multor drumuri din judeţul Argeş este una problematică, infrastructura rutieră fiind neglijată de autorităţi.

Citiți și: Argeș. Gestul revoltător făcut de doi tineri! Incredibil ce le-a trecut prin cap

Un exemplu este şi drumul naţional DN 73C Curtea de Argeş-Câmpulung Muscel, între comunele Muşăteşti şi Valea Iaşului. Drumul se află într-o stare deplorabilă, ne semnalează un cititor.

,,Pe drumul naţional 73C, între Muşăteşti şi Curtea de Argeş, pe o porţiune de 200 de metri sunt cel puţin 6-7 gropi de genul acesta (foto). Nişte gropi imense, una dintre ele are aproape doi metri lungime, iar când e plină cu apă este foarte greu de evitat.

Citiți și: Pas important pentru reabilitarea DN 73C Curtea de Argeș și Râmnicu Vâlcea

Mulţi şoferi au oprit după ce au dat în această groapă, ca să-şi rezolve pana. E un pericol public pe un drum naţional, iar groapa asta este de toamna trecută, de cel puţin 8-9 luni de zile.

Mă întreb cum e posibil ca cei care sunt angajaţi la Drumurile Naţionale să nu aibă măcar pe cineva care să vină să observe aceste capcane, aceste gropi care pot deveni fatale pentru cei care participă la trafic! Ruşine şi urât, foarte urât că se întâmplă aşa ceva în România, în secolul XXI, când toţi plătim cu bună credinţă taxe şi impozite! E un pericol!”, spune, revoltat, argeșeanul.

Vă reamintim că ne puteţi trimite imagini sau informaţii care pot deveni o ştire pe pagina de facebook a ePiteşti, pe adresa de e-mail redacţia@epitetesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3