New Profesional Consult 930 x 122

clădiri

Raport oficial: Piaţa construcţiilor în Argeş

Conform ultimului raport al Direcției de Statistică Argeș, în luna noiembrie 2020 numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidențiale eliberate în județul Argeș a fost de 126.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de clădiri!

Dintre acestea, 89 autorizaţii de construire au fost eliberate pentru mediul rural (70,6% din total) şi 37 autorizaţii pentru mediul urban (29,4%).

Comparativ cu luna corespunzătoare a anului 2019 au fost eliberate cu 9 autorizaţii de construire mai puține (-6,7%), scăderea manifestându-se exclusiv în mediul urban unde numărul autorizaţiilor de construire eliberate a fost mai mic cu 24,5%, în timp ce în mediul rural numărul autorizaţiilor de construire eliberate a crescut cu 3,5%.

Citiți și: Argeș. ITM a descoperit nereguli ce pun viața în pericol!

Comparativ cu luna octombrie 2020, numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale a scăzut pe ansamblu cu 34,4% fiind eliberate cu 66 autorizații mai puține.

În aceeaşi perioadă de timp au fost eliberate şi 25 autorizaţii de construire pentru alte clădiri, din care 19 în mediul rural şi 6 în mediul urban. Comparativ cu luna noiembrie 2019, numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru alte clădiri a fost mai mic cu 51,0%.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90